Játék a Múzeumok Éjszakáján

2012. május 9.

Idén a Múzeumok Éjszakája rendezvényt Budapesten 2012. június 16-ára tűzték ki. A Liszt Ferenc Emlékmúzeum ismét színes, változatos műsorral szeretne kedveskedni látogatóinknak.

Lesz ismét zongorakoncert, kamarakoncert, tánc, fúvós szerenád, orgona bemutató, és 18.15-től 19.15-ig játék, amely egyben zenei műveltségi vetélkedő is lenne. A játék lényege, hogy fotók, rövid magyarázat és rövid élő zenei illusztráció segítségével ki kell találni, hogy melyik zeneszerzőről van szó. A vetélkedő nyertesei ingyen jegyeket kaphatnak matinéinkra, emellett elvihető nyeremények is lesznek. Kérjük, e-mailen jelezzék nekünk, ha szívesen részt vennének egy ilyen játékban, amely zenei illusztrációkkal együtt mindössze egy órát venne igénybe! Ha ráérnek ezen a napon, és jelzik, hogy eljönnek, akkor Önök mindenképpen részt tudnak venni a játékban. Később más fórumokon is meghirdetjük a játék lehetőségét, és keresünk vállalkozó szellemű játékosokat. Az érdeklődés függvényében tudjuk tovább szervezni ezt a programot.

Kérjük, részvételi szándékukat a múzeum központi címére küldjék: info@lisztmuseum.hu. A jelentkezéseket kérjük legkésőbb május 31-ig legyenek kedvesek elküldeni!