Liszt210

2021. szeptember 3.

Liszt Ferenc születésének 210. évfordulója és a Turizmus Világnapja alkalmából 2021. szeptember 25-én különleges programra invitáljuk Önöket.

A Pesti Vigadó, a Zeneakadémia és a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont városi sétával és kiskoncerttel egybekötött épületlátogatásokat szervez. A program résztvevői idegenvezetők segítségével megismerhetik a három ikonikus épületet, amelyek szorosan kötődtek a Mester életéhez és munkásságához. A séta első állomása a Pesti Vigadó, ezt követően a Zeneakadémia főépülete következik, majd a program a Liszt Ferenc Emlékmúzeum és Kutatóközpont látogatásával zárul, ahol a résztvevők minikoncertet is meghallgathatnak, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem egyik diákjának közreműködésével. A séta 2,5-3 órát vesz igénybe; a helyszínek közötti utazáshoz az M1 metrót is használni fogják, amelyhez kérjük, hozzák magukkal BKV jegyüket, bérletüket!

 

A séták időpontjai:

2021. szeptember 25, 11:00 és 12:00

Részletes információkat a Pesti Vigadó honlapján találnak: a 11 órakor kezdődő sétáról itt, a 12 órakor kezdődő sétáról pedig itt.

Jegyvásárlás