Változnak jegyáraink március 1-jétől!

2012. február 3.

2012. március 1-től kezdve jegyáraink változnak. A múzeumi belépőjegy ára 900 forintról 1300 forintra emelkedik, a kedvezményes jegy 450 forintról 600 forintra emelkedik. A Budapest kártyás vendégek jegyei 2012. április 1-től változnak, a fenti emelés arányában. Egyéni látogatóink továbbra is a múzeumi belépőjeggyel mehetnek a koncertekre, és mivel igyekszünk megtartani törzsközönségünket, fel tudunk ajánlani bérleteket is. A bérletek három tetszőleges koncertre szólnak, amelyeket két hónap programjából lehet kiválasztani. Így lesz március-áprilisi bérlet, május-júniusi bérlet, szeptember-októberi bérlet és november-decemberi bérlet. A három kiválasztott koncertre előre kell megvenni a jegyeket, ebben az esetben a három jegy teljes áron 3500 forintba, kedvezményes áron 1500 forintba kerül.

 

A családokat kívánjuk segíteni azzal, hogy ha valaki magával hoz egy 18 évnél fiatalabb vendéget, a fiatal ingyen jöhet be a múzeumba, illetve a koncertre.

 

A Zeneakadémia Baráti Kör tagjai számára továbbra is biztosítjuk a múzeum matiné koncertjeire a 20 szabad jegyet (foglalási sorrendben), és ha a 20 jegy már elfogyott, a további igénylők már csak kedvezményes jegyet tudnak vásárolni.

 

Csoportok esetében a koncertjegy személyenként 2000 forintba fog kerülni; ha összekötik múzeumlátogatással is, akkor a kombinált jegy ára 2600 forint/fő. Ha a csoport csak a múzeumot látogatja meg, akkor a belépőjegyért 1300 forintot fizetnek személyenként. A diák és nyugdíjas csoportok, illetve a állam által ingyenes múzeumi belépőjegyre jogosítottakból álló csoportok a koncerteket kedvezményes egyéni múzeumi belépőjeggyel látogathatják. A február 3-ig már lekötött csoportok még a lekötés időpontjában megállapodott érvényes árakkal jöhetnek hozzánk. Új csoportokat március 1-től viszont már a megváltozott feltételek mellett tudunk fogadni.

 

Figyelmüket és megértésüket köszönjük

 

 

 

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Liszt Múzeum vezetősége