Végleges áraink

2012. március 8.

Február eleji híradásunkhoz képest változtatnunk kellett 2012. márciustól érvényes áraink,  kombinált jegyeink összegében, amely már végleges marad egész évben.

A Liszt Ferenc Kamaraterem székeit február végén beszámozták, amely megkönnyítette a helyfoglalás rendszerét. Ugyanakkor ez az intézkedés szükségessé tette az új, számozott helyek szerinti koncertjegyek megrendelését, amely kinézetében és tartalmában már eltér a múzeumi belépőjegytől. Az ára viszont megegyezik a múzeumi belépőjegyével, vagyis a teljes árú jegy 1300 forintba kerül, a kedvezményes 600 forintba.

A különbség a korábbi gyakorlattal szemben annyi, hogy 2012. március 24-i koncerttől kezdve bevezetjük a konkrét helyekre szóló múzeumi koncertjegyek használatát, amely viszont már nem lesz érvényes a múzeum látogatására, és a múzeumi belépőjegy sem lesz érvényes a koncertre, hiszen oda már csak számozott jegyekkel lehet belépni.

A művészek vendégei számozott belépővel foglalhatnak helyet a kamaraterem első két sorában,  a Baráti Kör vendégei szintén számozott helyre kapják a belépőket, a keveredés elkerülése végett.

Mivel a koncertjegy bevezetése a fenti intézkedés meghozatalához vezetett, a korábbi kombinált jegyek árát is megváltoztattuk. Egyéni és csoportos látogatóink számára is egységesen felajánljuk kombinált jegyek vásárlásának lehetőségét, amennyiben a koncertet is meg kívánják hallgatni, és a múzeumot is meg kívánják tekinteni, ennek teljes ára 2000 forint, kedvezményes ára 1000 forint.

A bérletek ára változatlan maradt, három tetszőlegesen kiválasztott koncertre a teljes árú bérlet 3500 forintba, a kedvezményes bérlet  1500 forintba kerül.

A jegyeket elővételben és bérleteket is a múzeum jegypénztárában lehet megvásárolni.